LUXENBURG & HAMMER

Hammers Harem

Jani, Mongolian Philosophy

Pris: 3 500 sek (ink ram, reflexfritt museiglas)

Teknik: blyerts/akvarell
Storlek: 30,5 x 39,5 cm
Årtal: 2022
Fine Art print: A4/A3, 300/500 SEK

Jani är den mest iögonfallande och den elegantaste av de tolv kvinnorna i Hammers Harem. Född någonstans i Mongoliet för ca 35 år sedan. Men det är bara en gissning då det mesta av det som rör Jani är antaganden. Hon är berest, beläst och belevad. Talar fem språk flytande, varav tre europeiska. Jani talar aldrig om sig själv utan våra diskussioner handlar om litteratur, film, filosofi, politik, kultur och dagsaktuella ämnen.

Febi, Spice Power

Pris: 3 500 SEK (ink ram, reflexfritt museiglas)

Teknik: blyerts/akvarell
Storlek: 30,5 x 39,5 cm
Årtal: 2022
Fine Art print: A4/A3, 300/500 SEK

Febi är min Spice Girl, uppvuxen i London 28 år gammal och den sportigaste, slankaste och mest vältränade av dem alla. Livet med henne är glädje, lust och rock’n’roll. Trots hennes tämligen mörka bakgrund, vilket alla mina flickor har, så är Febi sorglös och njutningslysten. Dock med ett stråk av melankoli som varken jag eller någon annan rår på. Men det är inget jag gräver i när vi är tillsammans. Då kastar vi oss ofta direkt i sängen och njuter av varandra. Skamlöst och länge.

Hon har en busig och väldig rolig personlighet med massor av galna skämt och fullständigt huvudlösa påståenden och vinklade åsikter jag fullkomligt älskar. Med Febi har jag aldrig tråkigt en sekund.

Marsa, Medica

Pris: 3 500 SEK (ink ram, reflexfritt museiglas)

Teknik: blyerts/akvarell
Storlek: 30,5 x 39,5 cm
Årtal: 2022
Fine Art print: A4/A3, 300/500 SEK

Marsa är den välutbildade ryskan från Vladivostok. Hon har flera universitetsexamen och är vårt harems doktor. Hon är tillgiven och varm men behandlar både mig och sina harems-patienter med en viss distans. Marsa är delvis, troligen 25 procent asiatisk, vilket gör att hon både använder och kämpar emot de dragen som hennes asiatiska bakgrund gett henne beroende på situation. Hon är tillgiven men inte fullt hängiven mig när vi ses. Hon behåller sin ryska, praktiska distans både till sin omgivning och mig personligen. Att hon lämnat sin högutbildade och välbetalda karriär för ett liv i Hammers Harem är för många en gåta. Men inte för mig, ty jag vet varför.

Aprilia, Sweet Sarcasm

Pris: 3 500 SEK (ink ram, reflexfritt museiglas)

Aprilia,

är sarkasmens drottning. Hennes ljuvliga läppar, kan som ingen, sprida sådan munterhet eller harm. Hennes lätt beslöjade blick registrerar allt i hennes närvaro samt snappar upp allt av värde från tidningar, TV och sociala medier som hon med oöverträffad elegans snittar i strimlor. Hon har lätt för skratt, älskar sociala sammanhang och är ofta centralpunkten på en tillställning där hennes mjuka elegans i kombination med hennes breda allmänbildning och lätt sarkastiska kommentarer gör henne både beundrad och fruktad. Ty ingen kan som Aprilia sabla ner en enfaldig, frånvarande eller klantig person som hon. Tillsammans med Aprilia måste jag vara mitt bästa jag på alla sätt. 

Maya, Sugar Sadness

Pris: 3 500 SEK (ink ram, reflexfritt museiglas)

Maya, 

är den av mina tolv haremsdamer som är minst munter. Ifall det beror på sin mörka bakgrund eller ifall det är en del av hennes personlighet vet jag inte. Den tid jag har med Maya präglas till stor del av hennes bekymmer för sin familj och släkt hemma i Indonesien. Hon är den enda av de tolv som kräver mig på pengar, gåvor och tjänster. Som alla kvinnorna i Hammers Harem är hon här av egen vilja och kan gå precis när hon vill. 

June, summer of Love

PRIS: 3 500 SEK (INK RAM, REFLEXFRITT MUSEIGLAS)

June

är utan tvekan den mest jordnära och handfast händiga kvinnan i mitt harem. Uppvuxen på en bondgård i Bolivia lärde hon sig tidigt att ta saken i egna händer. Hon är av enkel börd och vill så vara. Hon bär alltid enkla och praktiska bomullskläder, enkla sandaler, skor eller stövlar. June vägrar att sminka sig och tycker illa om glitter, glamour, arrogans och högfärd. Att träda in i hennes egna sovrum i haremsbyggnaden är som att kliva in i en rustik och funktionell bostad från 1940-talet. June är den som gärna hjälper de andra, varav många tafatta, med det praktiska i och utanför haremet. Ska en lampa bytas, en strumpa lagas eller en punktering på en cykel fixas är det June som är där och fixar det. Hon har en tystlåten och sorglös personlighet. I sängen är det även där fokus på det praktiska!

Julia, Scandal Beauty

PRIS: 3 500 SEK (INK RAM, REFLEXFRITT MUSEIGLAS)

Julia, 

är den mest erfarna av mina kvinnor. Hon haft ett stort antal älskare i sitt liv. Ställt till med skandal i många huvudstäder runt om i världen då hon helt utan skam förfört de män hon åtrått. Hennes läppar har omslutit mången mäns lem och fått dem att tappa allt de uppnått. Mäktiga män har lämnat sina familjer, företag, positioner och vänner för att bli hennes man, vilket hon snart har tröttnat på för att raskt jaga vidare till ett nytt byte att nedlägga. Hennes kvinnliga fiender är oräkneliga, varav många mäktiga. Att hon valde en skyddad tillvaro i Hammers Harem har förmodligen räddat hennes liv. För hur länge det nu varar? Ty i samma ögonblick hon tröttnar på mig så drar hon. Till min stora saknad.

Augusta, Law and Order

PRIS: 3 500 SEK (INK RAM, REFLEXFRITT MUSEIGLAS)

Augusta, 

är, needless so to say, den enda av mina kvinnor jag inte har sex med. Augusta är den som håller ordning på Hammers Harem, den som har koll på vilka som är på väg in och vilka som är på väg ut. Hon är den som håller ordning på utgifter och inkomster, ty fler än vad man kan tro, vill bidra till haremets inkomster och inte bara vara passiva (och vid vissa fall lata) haremsdamer. Augusta är född och uppvuxen i Bangkok och att säga att hon styr Hammers Harem med järnhand är en överdrift. Hennes stränga och krävande anlete gör att många misstar sig och tror att hon är en tyrann. Men så icke, hon är bara otroligt välinformerad och sakligt sträng när det gäller Hammers Harem och dess kvinnor, ordning och ekonomi.

Septa, Grounded Beauty

PRIS: 3 500 SEK (INK RAM, REFLEXFRITT MUSEIGLAS)

Septa, 

är en kärleksfrukt, resultatet av en kinesisk sjökaptens möte med en kvinnlig tulltjänsteman från Kamerun. Hon är haremets nudist. Älskar att vara naken, inte beroende på att hennes kropp är makalöst vacker och synnerligen välpropotionerad, utan för att hon älskar att vara naken helt enkelt. Oftast i sin ensamhet, men gärna i solen i vår trädgård. Hon skyr smink och fåfänga och klär sig helst endast i en sidenmorgonrock som hon låter falla till golvet i samma ögonblick jag träder in i hennes rum, när jag ser henne på altanten. eller när hon bara vill att jag ska ta henne. Vilket är oftare än med någon annan kvinna i mitt harem. Hon talar fyra språk, kinesiska, engelska och franska. I Kamerun finns över 250 folkgrupper, som talar omkring 270 olika språk, så ett av dessa är hennes modersmål. Det är det språket hon viskar i mitt öra när vi ligger i sängen tillsammans och jag har ingen aning om vad hon säger. Det får jag lista ut själv, säger hon.

Octa, Morning Sunshine

PRIS: 3 500 SEK (INK RAM, REFLEXFRITT MUSEIGLAS)

Octa, 

är oäkta dotter till en general i Honduras med hans sekreterare. Deras öde har präglat Octa djupt och hennes melankoli är totalt obotbar. Hon flydde landet när hennes familj och generalenstabens personal utplånades av en konkurrerande knarkkartell. Hon har inga levande släktingar kvar i livet och Hammers Harem är hennes enda familj. Hon tyr sig till oss alla och är den mest lojala vännen vi har i vårt harem.

Novi, Morning Yoga

PRIS: 3 500 SEK (INK RAM, REFLEXFRITT MUSEIGLAS)

Novi, 

träffade jag på ett yogaretreat i Madrid där hon är uppvuxen och levde fram tills dess jag vi träffades. Hon är högrest, stark och synnerligen disciplinerad. Klockan 05:00 varje morgon kör hon sitt eget morgonpass i en timme. 06:15 efter en lätt frukost leder hon merparten av Hammers Harem i ett tufft, rappt och svettigt pass av Ashtanga-vinyasa-yoga. Utan Novi, och hennes disciplin, skulle jag aldrig nått ditt jag är idag.

Deca, Vulcan Godess

PRIS: 3 500 SEK (INK RAM, REFLEXFRITT MUSEIGLAS)

Deca, 

växte upp i ett Sicilianskt nunnekloster vilket har präglat hennes värderingar och personlighet. I tonåren flydde hon därifrån och levde ett kringflackande och äventyrligt liv tills hon en eftermiddag i april för åtta år sedan knackade på dörren till vårt Harem. Hon kombinerar en stark gudstro med en vulkanisk urkraft och levnadsglädje, äventyr och festande. Då hon är katolik blir hon dock alltid förlåten varje gång hon drar på sig sitt dok, kors och huvudduk och biktar sig.

Adress

Ramverkstan,
Katarina Bangata 25,
Södermalm,
Stockholm, Sweden

Kontakt

Jockson@JocksonHammer.com

Phone: +46-708 66 33 74

ÖPPETTIDER